Een hond uit het buitenland? Er zijn veel mensen met een vooroordeel. Helaas zijn er inderdaad een aantal partijen én mensen die niet goed omgaan met honden. Denk aan bijvoorbeeld de puppyfarms, waar honden aan de lopende band worden doorgefokt. Hier werken wij NIET aan mee.

Onze pups groeien op in huis, krijgen liefde en aandacht en zijn voorzien van een FCI stamboom. Wij verkopen niet zomaar aan iedereen een hond. Het moet een bewuste keuze zijn en er moet voldoende tijd, liefde en aandacht zijn!

Onze pups zijn NIET afkomstig van broodfok. Wij werken met gezonde, sociale pups die uit een goed nest komen!

Wij vinden het belangrijk dat je een pup kiest waar je verliefd of bent. Het eerste gevoel is altijd erg belangrijk.

Neem contact met ons op en vertel ons over de situatie waarin de pup bij jou terecht zou komen. Wees je ervan bewust dat het belangrijk is om voldoende tijd, liefde en aandacht te geven aan de pup. Niet alleen in het begin, maar voor altijd.

Onze pups zijn nog bij de fokkers. Na reservering, dus als we zeker weten dat er een liefdevol huisje op ze wacht, komt de pup naar Frenchkings. Het is hierbij belangrijk dat de pup oud genoeg is en volledig gevaccineerd.

De pups krijgen met 12 weken/3maanden de rabies-vaccinatie. 21 dagen hierna zijn ze klaar om te reizen. Dit betekent dat de pup met de leeftijd van 15 weken oud genoeg is om te reizen.

Wij werken met een koopovereenkomst. Zo is het voor beide partijen helder en vastgelegd wat er is afgesproken.

Om een pup officieel te reserveren, vragen we een aanbetaling van 50%. Het restant betaal je bij het ophalen van jouw pup.

Wij werken met honden met een mooie bloedlijn met veelal prijswinnaars in de bloedlijn; kampioensbloedlijnen. Daarnaast werken wij via de officiële manier; de hond wordt op professionele wijze getransporteerd naar Nederland met alle juiste papieren.  Ook draagt Frenchkings 21% BTW af over de aanschafprijs. Omdat deze kosten bovenop de prijs van de pup komen, ligt de prijs hoger.

Bijvoorbeeld; een hond van 2500 euro, hiervan gaat dus niet 2500 euro naar alleen de aanschaf van de hond. Belastingen en het vervoer zit hier ook bij inbegrepen!

Nee, normaal gesproken niet. De pups die je vind in ons aanbod, zijn dus nog niet in Nederland. Deze komen altijd pas nadat er een geschikt baasje is gevonden en de leeftijd van 15 weken is bereikt.

Wij vragen altijd een aanbetaling van 50% van het aankoopbedrag van de pup. Hiermee word de fokker aanbetaald en de vliegreis voorbereid. Deze aanbetaling vragen wij zodat we zeker weten dat de pup ook daadwerkelijk word opgehaald bij aankomst. Wij werken met een overeenkomst waarin we de aanbetaling opnemen en afspraken hebben vastgelegd.

Wanneer we de overeenkomst hebben opgemaakt en de aanbetaling is ontvangen, is de reservering definitief. Houd er dus rekening mee dat een pup ook ineens weg kan zijn.

Nee, dat kan meestal na 2 werkdagen. Zo hebben wij de tijd om de laatste controle te doen bij de dierenarts en de pup even te laten uitrusten van de reis. Teveel indrukken op 1 dag vinden wij niet in het belang van de pup.

Scroll to Top