Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
85 berichten.
L. Reinders uit Leiderdorp heeft geschreven op 30 mei 2022 om 09:09
Wat was dit spannend vooraf zeg! Maar ik moet zeggen dat alles netjes verlopen is en volgens afspraak. Dankzij Mike hebben ik een onwijs lief en mooi bulletje. Ook mijn dierenarts is erg tevreden over Romeo. Mike, enorm bedankt!
Danielle & Ferran heeft geschreven op 29 april 2022 om 15:46
Al enige tijd waren wij op zoek naar een vriendinnetje voor onze Lola en afgelopen december zijn wij bij Mike/Frenchkings terecht gekomen. We waren op slag verliefd geworden op de mooie Dayana aka Novi. Het idee om een hondje uit het buitenland aan te schaffen zonder gezien te hebben was toch wel erg spannend, maar na een gesprek met Mike, alle informatie en regelmatige foto en video materiaal waren we helemaal om. Het verliep allemaal soepel en duidelijk en Mike was altijd goed bereikbaar. Ondertussen is onze Novi al 4 maanden bij ons en we zouden haar voor geen goud meer willen missen!
S.D. Roos uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 20 april 2022 om 15:27
Afgelopen december hebben wij Persie aka Elbert bij Mike / Frenchkings gekocht en ik kan Mike zeker aanraden! Mike heeft ons super goed geholpen en hield ons goed op de hoogte door middel van video’s/ foto’s te sturen. En bij vragen kon / kan ik ook altijd bij hem terecht! Gelukkig hebben wij niet zo lang op Persie hoeven te wachten. En we zijn super blij met Persie!! Mike nogmaals bedankt voor alles en mochten er nog 1 willen hebben dan komen we zeker weer bij jou / Frenchkings! Groetjes van ons en Persie!
Jerome uit Berkel enschot heeft geschreven op 13 april 2022 om 20:59
Hallo frenchkings, Bij deze wil ik jou bedanken voor de service, foto’s en video’s. Ik heb heel veel spanning gehad want wat is het toch spannend om op deze manier een hondje te kopen. Maar mijn gevoel van jullie site was erg goed en dat heb ik altijd onthouden in mijn achterhoofd. Uiteindelijk 22 februari kon ik dan mijn matje ophalen en alles was keurig geregeld. Ik beveel jou daarom dan ook zeker bij andere aan. En mijn volgende hondje zal ik waarschijnlijk ook weer bij jou willen kopen. Bedankt voor alles Groetjes jerome
Natalie uit Berlicum heeft geschreven op 12 april 2022 om 11:17
Het is sowieso al spannend om een puppy te kopen, maar inderdaad helemaal als deze puppy uit het buitenland komt. Mike nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als via whatsapp. Ook toen tussendoor ineens de twijfels toesloegen over of dit nu wel zo'n goed idee was. We hebben inmiddels een ontzettend vrolijke Franse bulldog, die ook nog eens sociaal en super lief is met ons en de kinderen!
Marcel uit Lelystad heeft geschreven op 10 april 2022 om 12:03
Ook wij waren sceptisch, hond uit het buitenland?. Maar via Mike ontzettend goed begeleid en alle vragen heeft hij bij ons weggenomen. Uiteindelijk wilden wij graag een teefje en kozen we voor Belle die we Diva genoemd hebben. Diva is bij ons gekomen en is na een aantal maanden niet meer weg te denken uit onze familie. Ze is ondeugend, speels, lief en eigenwijs maar elke dag hebben we door haar een lach op ons gezicht. Mike bedankt voor alle antwoorden en zaken die voor je ons geregeld hebt.
Kimberly uit Baarn heeft geschreven op 8 april 2022 om 10:22
Ik zou iedereen Frenchkings aanraden, ook wij vonden het heel spannend om een puppy uit het buitenland te kopen, geen franse bull maar een hele mooie husky! Mike is altijd duidelijk en bereikbaar voor alle vragen, en mijn eigen dierenarts is ook zeer tevreden over Ruby! Ze is een prachtige husky dame en zoals haar zo mooi zie je ze niet in NL (als je verstand hebt van husky’s ). Ruby is ook al goed gesocialiseerd toen ze kwam, hier was ik ook bang voor omdat ze toch pas met 16 weken mogen komen, maar ik heb me voor niets zorgen gemaakt. Ruby is echt een prachtige lieve gezonde dame! Mike bedankt!
Bas en Jasper uit Rozenburg heeft geschreven op 7 april 2022 om 19:36
Wie verzekerd wil zijn van een uiterst betrouwbaar adres, waar de bulletjes centraal staan, hoeft niet verder te zoeken! Helaas zijn er ook onbetrouwbare adressen voor Franse bulletjes, maar Frenchkings bewijst dat de aanschaf van een Frans bulletje uiterst betrouwbaar en diervriendelijk kan. Toen we besloten hadden dat we klaar waren voor een bulletje als huisgenootje zijn we bij Frenchkings terechtgekomen. Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel. Al onze vragen werden goed beantwoord. Toen we de foto’s van onze Peppie (Emily) zagen waren we meteen verkocht. Tijdens het wachten zijn we continu goed op de hoogte gehouden en kregen we veel leuke foto’s en filmpjes. Ook konden we met al onze vragen bij Mike terecht. Uiteindelijk was het dan zover dat we Peppie op konden halen. We kregen bruikbare tips en een puppy-pakket mee. Ook nadat we Peppie hebben opgehaald werd er regelmatig gevraagd of alles goed ging met haar. We merken echt dat bij Frenchkings de hondjes centraal staan en zullen Frenchkings aan iedereen die op zoek is naar een Frans bulletje aanraden. Groetjes van Bas, Jasper en Peppie.
Familie Harskamp uit Ede heeft geschreven op 30 maart 2022 om 14:56
Wij willen Mike enorm bedanken voor de fijne ervaring. We schrijven niet snel ergens een recensie maar wij begrijpen hoe spannend het is voor iedereen die hier een bul wil kopen. We kunnen echt zeggen: doen! Mike is betrouwbaar, antwoord altijd snel en is overal erg duidelijk in. Niet minder belangrijk: we hebben een geweldige bul. Ook onze dierenarts is erg te spreken over Jimmy! Wie weet komen we nog een keer bij je terug Mike! Groeten van de familie Harskamp
LP uit Den Haag heeft geschreven op 8 maart 2022 om 10:43
Wij zijn zeer te spreken over het hele proces bij Frenchkings. Een paar maanden geleden besloten wij toch de zoektocht aan te gaan naar een nieuw vriend/vriendinnetje en hadden na research onze zinnen gezet op de Franse Bulldog. ⠀⁠ Via een vriendin die @Frenchkingsnl al een tijdje volgde op Instagram zijn wij bij Frenchkings terecht gekomen. Na uiteraard eerst reviews checken op FB, IG en de website zelf goed door te lezen besloten we contact op te nemen met Mike. Alle informatie was duidelijk en transparant. ⠀⁠ We hebben een ontzettend lief en mooi teefje gekozen en werden elke week, soms meerdere malen, op de hoogte gebracht door middel van foto's en filmpjes via WhatsApp. Dit was super fijn! Zo kon je op afstand toch soort van connecten met je pup. Het hele proces verliep prima en het gaf ons een goed gevoel. ⠀⁠ Natuurlijk is het spannend als je een pup vanuit het (verre) buitenland hierheen haalt, maar na een tijdje het web afstruinen en info inwinnen bij kennissen die al een bulletje hebben merk je dat hier in Nederland en onze buurlanden toch verdomd veel broodfokkers zitten waar je een pup na 6 weken oud zomaar kan ophalen. De reviews van die "fokkers" zijn tevens verschrikkelijk. Hier wilden wij dus ook niet aan mee doen. ⠀⁠ Een paar dagen na het ophalen van onze lieve bulletje zijn we naar onze dierenarts geweest voor een health check. Ondanks dat onze DA geen fan was van hondjes uit het buitenland halen heeft ze ons bulletje Senna volledig gezond verklaard. Ze vond dat ze er erg goed uit zag. Naar het neusje is ook goed gekeken en ook dit was allemaal prima. ⠀⁠ Mike, super bedankt voor alle informatie, filmpjes en foto's en alle andere updates. We hebben nu echt een schat van een pup en ze doet het ontzettend goed. Na 2 weken hier zijn is ze zo goed als zindelijk en weet ze iedereen in te pakken met haar charmes! ⠀ Als wij iemand weten die opzoek is naar een Frans Bulletje dan zullen wij jullie zeker aanraden! ⠀ Groetjes 🙂 - Laura
Fam. Francken uit Sliedrecht heeft geschreven op 6 maart 2022 om 08:58
Alles is keurig verlopen. Als we vragen hadden konden we deze stellen en kregen altijd snel antwoord. Na een lange zoektocht naar een goed adres zijn we bij Mike uitgekomen. We zijn blij met deze keuze en ons bulletje. Ga zo door Mike wij zijn zeer tevreden.
G.W. heeft geschreven op 10 februari 2022 om 12:58
Vorig jaar december na lang wikken en wegen en vooral dagen van hard zoeken naar een geschikte/ betrouwbare fokker/verkoper, kwamen we steeds weer uit op de site van French Kings. Heel veel reviews gelezen en heel google afgezocht naar info over French Kings. Nadat we geen negatieve reviews of ervaringen konden vinden, uiteindelijk de knoop doorgehakt en (ongezien) ons hondje Guus besteld. Zoals in de voorwaarden van French Kings stond, na levering binnen 7 dgn met de pup naar eigen dierenarts voor een objectieve extra controle. Hierbij trof ik onze dierenarts (die wij al jaren kennen) en die direct in de vlekken schoot omdat onze pup uit het buitenland afkomstig was. Ik kreeg de wind van voren en dat mensen als ik broodfok in stand hielden. Na een controle van Guus waarbij hij niet gematigd positief was, na 14 dagen op zijn verzoek weer op controle. De dierenarts was nu een stuk beter en opgewekter in zijn humeur. De algehele gezondheid van onze Guus was hij dik over tevreden en hij moest bekennen dat hij aanvankelijk erg schrok toen hij constateerde dat onze Guus uit het buitenland kwam. Dit kwam door meerdere zeer nare ervaringen die hij had gehad waarbij hij zelfs pups direct in moest laten slapen omdat er gerommeld was met de vaccinatiebewijzen en pups zo vol met wormen zaten dat de hondjes amper nog leefde. Maar hij moest bekennen dat hij op Guus niets aan te merken had, een prima en kerngezonde hond aldus de dierenarts. De dierenarts heeft overigens wel preventief alle vaccinaties die in het paspoort van Guus stonden nogmaals gegeven. Puur voor de zekerheid gaf hij aan door zijn minder goede ervaringen met andere pups van (wel foute) fokkers. Ik heb in ieder geval gewacht tot Guus minimaal een jaar oud was met het schrijven van deze reactie. Guus is nu 14 maanden en een verschrikkelijk lief aanhankelijk hondje, super waaks, elke dag goed in zijn vel letterlijk en figuurlijk waar wij met het hele gezin elke dag enorm veel plezier aan beleven. French Kings heeft wat mij betreft aan alle verwachtingen voldaan en wij zijn dan ook zeer tevreden over hoe alles is verlopen, van aankoop tot de dag van levering en de communicatie daarna.
Kim uit Maastricht heeft geschreven op 12 januari 2022 om 19:27
Bedankt Mike voor onze lieve gezonde pup Bouly. Vanaf het eerste contactmoment tot en met het ophalen (en nog steeds) heb je ons voorzien van foto’s, filmpjes, updates, advies en konden we met alle vragen bij je terecht. Wij zouden jou zeker aanbevelen! Nogmaals bedankt en we houden contact. Groetjes Terence en Kim
Maik uit Rotterdam heeft geschreven op 11 januari 2022 om 18:17
Inmiddels in bezit van onze leuke hond Draco (Dalé). Een goede fokker vinden is altijd een beetje spannend en vooral wanneer de honden uit het buitenland komen. Wij hebben het hele proces als fijn en open beschouwen. Elke week werden er foto’s en filmpjes doorgestuurd door Mike. Daarnaast hield Mike ons netjes up-to-date en tot vandaag kan ik gewoon mijn vragen bij hem kwijt. Bij het ophalen zaten netjes alle documenten erbij en kregen wij een mooi pakket plus advies mee. In mijn optiek is Mike erg betrokken in het proces en het welzijn van de pup. Voor een leuke Franse bulldog zit jij hier goed!
Yvette Noorlander uit Leiden heeft geschreven op 10 januari 2022 om 10:22
ook al is het een tijdje geleden wil ik toch ook even een berichtje plaatsen. In januari 2021 heb ik mijn lieve George gekregen via French Kings. En net als ieder ander hier was dat allemaal best spannend, gaat dit goed een hond uit het buitenland?, hoe gaat dat in zijn werk is het te vertrouwen ga zo maar door. In het voor traject gelukkig veel met Mike kunnen spreken en die heeft mij ook echt gerust gesteld, Want ja het is een spannende periode zeker als je nog ff moet wachten tot je hondje naar Nederland mag komen, gelukkig veel foto’s en video’s elke week. En dan is er die dag dat je hem mag halen vol zenuwen en oh wat was ik blij. En wat is het een heerlijk ventje het is iedere dag weer genieten van hem. De tijd erna zijn Mike en ik bevriend geraakt maar ook George en Diego dat zijn nu 2 besties van elkaar jullie zien ze vaak op insta samen, ze zijn altijd blij elkaar te zien. Nu help ik Mike wel eens met French Kings en zie ik nu hoe het gehele proces in zijn werk gaat. Hierdoor kan ik alleen maar zeggen voor diegene die ooit twijfelen DOEN, Het is allemaal legaal en erg goed geregeld. Mike is er iedere dag druk mee bezig en alleen maar om mensen blij te maken met een frenchie dat is zijn drive en waar hij het voor doet .Dus twijfel niet en wil je een frenchie doe het via Mike hij heeft zoveel mooie Franse bulldogs op zijn site, en wat is er niet leuker dan een Franse buldog ze zijn lief grappig slim noem maar op. Liefs Yvette
Daan en Larissa uit Oegstgeest heeft geschreven op 5 januari 2022 om 10:42
Via kennissen zijn we bij jullie terecht gekomen. Omdat hun het proces al naar tevredenheid hadden doorlopen bij jullie, waren we overtuigd en hadden we er alle vertrouwen in. En terecht! Want alles is netjes verlopen. Altijd snel antwoord op vragen (we konden alles vragen) en kregen iedere week weer een foto of video doorgestuurd. Bij het ophalen een leuke box met lekkernijen en voer. Ook alle papieren waren in orde. Onze dierenarts heeft hem ook helemaal goedgekeurd en was erg tevreden over hem. Voor een 2e frenchie komen we zeker weer bij jullie terug
Egbert uit Groningen uit Groningen heeft geschreven op 29 december 2021 om 17:56
Wat wilden we graag een hond en dan ook nog een Franse bulldog! En als je goed zoekt, kom je uit bij Frenchkings. Mooie honden, wat meteen opvalt zijn de schitterende foto’s die op de site staan. Nederland is een klein land voor wat betreft goede fokkers en dan heb je zelfs een wachtlijst. Kijk dan bij Frenchkings. Mike heeft prachtige exemplaren in het aanbod, en ook niet onbelangrijk: gezonde honden. Je krijgt een officieel hondenpaspoort en een puppypakket mee. Mike is erg betrokken en behulpzaam bij het maken van je keuze, stuurt met regelmaat foto’s en filmpjes en beantwoordt al jouw vragen op dat gebied. Wij hebben bij Mike ons mooie bulletje Sjef aangeschaft. Zojuist bij de dierenarts geweest. En wat was die tevreden! Ze vond Sjef een knapperd. Frenchkings is een aanrader voor je zoektocht naar een mooie en gezonde bull!
A.ter Schiphorst uit Amsterdam heeft geschreven op 11 december 2021 om 21:56
Alexander uit Amsterdam 11 december 2021. Onze ervaring met Frenchkings, daar kan ik makkelijk over zijn geweldig. Normaal waren we gewend om een hond aan te kopen via een fokker en bezoek, en de hond in ontvangst te nemen bij 8 weken. Onze ervaringen zijn een Bouvier, Boxer, en twee keer een Bordeauxdog. We gingen een nieuwe weg inslaan, heel andere honden en via internet. Door een goede naam en reputatie kwamen we uit bij Frenchkings. Wat vreemd lijkt te zijn voelde heel zeker, door persoonlijk en vriendelijk contact. Alles verloopt volgens afspraak en wat heel spannend en leuk is, de ontwikkelingen van de honden via internet te volgen, foto's of film. Ja toen wij wisten dat onze Bully ook een knappe zuster had, was de keus makkelijk om haar tegelijk aan te kopen. Wat een goede beslissing broer en zus in huis, nu is ons leven gevuld met twee vrolijke Franse Bully's. Wat een feest, wat een karakter, wat een vriendelijke honden zijn dit echt ongelofelijk. Ik hoop dat u net zo gelukkig wordt als wij, als u in contact komt met Mike van Frenchking. Geloof me na ruim 30 jaar ervaring met grote honden, van een Franse Bully smelt je hart. Onze grote dank gaat natuurlijk naar Mike, in 1 woord geweldig. Nou niet twijfelen, dit is ons advies en ervaring met twee Franse Bully's . Groetjes en geluk, Fam. ter Schiphorst
Daan uit Alkmaar heeft geschreven op 25 november 2021 om 09:21
Na veel twijfelen toch bij Mike een hond gekocht. Hier heb ik geen spijt van! Alles is heel prettig gegaan, de communicatie was snel en duidelijk en onze hond is niet te vergeten ge-weldig! Zonder Mike hadden we Bowie nooit gehad. Dus heel erg bedankt en ga zo door!
Julian & Yasmin Evertsen uit Rotterdam heeft geschreven op 8 november 2021 om 06:49
In alle eerlijkheid vonden we het erg spannend om via deze voor ons nieuwe manier een hond aan te schaffen. Je hoort vaak verhalen over misstanden met honden. Maar na het contact met Mike van Frenchkings voelde het eigenlijk al erg goed. We hebben ook 2 eerdere klanten gesproken. Hierna waren we helemaal overtuigd. En terecht, want we hebben nu een hele leuke hond die ons leven zoveel mooier maakt. En het is erg goed te merken dat ze van een goed plekje komt. Ze is enorm sociaal en vrolijk. Dus ik kan iedereen die twijfelt alleen maar zeggen: bij Frenchkings zit het echt goed en hier zouden we een 2e hond zeker weer aanschaffen.